Hoi daar ben ik weer. Het gaat op zich redelijk. Na een turbulent 2023 durf ik niet goed te zeggen of de situatie is verbeterd of niet. Om eerlijk te zijn neig ik te zeggen dat het niet zo is en nog precies hetzelfde als een jaar geleden. Wat natuurlijk ook als positief kan worden gezien. Ik merk wel dat het lopen ietsje is verbeterd. Dat wil zeggen niet meer draaierig en betere controle. Maar dit is zo minimaal. De onzekerheid is nog wel heel groot waardoor het val risico ook groot is.  Ik heb eind deze maand evaluatie van het Calcifade onderzoek. Fysiek en psychologisch onderzoek en CT scan. Dit wordt natuurlijk niet de definitieve evaluatie want dan moet de dokter nog gaan onderzoeken of de medicatie iets heeft gedaan. Ook krijg ik vast nog niet te horen of ik een placebo had of niet. Toch ben ik zeer benieuwd.