Ik slik naast natuurlijk de studiemedicatie ook nog Candesartan en Selegiline. Alleen heeft de fabrikant die de laatste twee levert besloten om geen Selegiline meer te leveren. De reden blijft voor mij onduidelijk. Het zal wel met geld te maken hebben. De fabrikant is de enige in Nederland die Selegiline levert. Dit speelt al een tijdje want de apotheek heeft al twee keer Selegiline uit het buitenland gehaald maar dat mag helaas niet meer van de verzekering. Er is wel één alternatief: Rasagiline. Dat slik ik nu dus. Alleen het werkt veel minder goed dan Selegiline en ik moet er 30 euro voor één maand voorraad betalen. Terwijl Selegiline kreeg ik zo mee. Met flinke tegenzin en onder het mom van beter iets dan niets slik ik nu Rasagiline. Ik wil Selegiline en ik mis het echt. Ik had er gigantisch veel baat bij. Ik snap er geen snars van. Waarom doen ze dit? Zouden fabrikanten maar zeker ook verzekeraars realiseren dat wisselen van medicatie bij dit ziektebeeld zeer onverstandig is? Ik ben juist zo lang op zoek geweest naar een middel wat goed werkt en dan leveren ze het opeens niet meer, bah!