Dit is wel een hoopvol bericht. Ik ben nu 7 weken onderweg met de medicijnstudie en ik weet niet of het kan dat je na zo’n korte tijd effect kan merken. Mij is verteld tussen 3 en 6 maanden. Maar ik begin nu een licht effect te merken. Het viel mij op sinds vorige week dat mijn linkerhand steeds beter gaat bewegen en met name het strekken van de vingers op eigen kracht. Dat was tot een poosje terug vrijwel onmogelijk geworden. Ik ervaar veel minder spanning in de hand en arm. Ik hoop uiteraard dat het nog verder verbeterd. Ook het wiebelige gevoel bij het lopen lijkt te verdwijnen. Lopen gaat steeds beter gecoördineerd. Het is opmerkelijk want dit zijn klachten van mij van de laatste 5 a 6 maanden. Dus de laatst bijgekomen klachten lijken nu als eerste verlichting door te maken. Nog even en ik zou weer kunnen fietsen op een tweewieler, dat zou mooi zijn want de driewieler is er nog steeds niet…zucht.. Het kan natuurlijk ook één groot placebo verhaal zijn. Maar het placebo effect, daar geloof ik eigenlijk niet zo in. Placebo of niet, ik hoop dat deze ervaring doorzet.