Ik kreeg 3 van deze potjes voor twee weken.

Ik geef even een update over de eerste twee weken CALCIFADE. Tot en met afgelopen maandag moest ik 10 behoorlijk grote pillen slikken van 200mg dus 2000mg in totaal per dag, de dosis werd bepaald aan de hand van mijn gewicht. Het werd een waar ochtendritueel want ik had er flink wat moeite mee. Doorslikken van zulke grote pillen valt niet mee voor mij. Later leerde ik dat als ik de momenten van inname uitsmeerde over een half uur tot 45 minuten met hele grote slokken water, dan werd het wel ietsje makkelijker. Nu moet ik tien weken wachten op weer twee weken inname van de pillen. Ik krijg nu heel vaak de vraag of ik al effect merk van het medicijn maar daarvoor is het nog veel te vroeg. Op z’n vroegst merk je effect na een aantal maanden tot een half jaar. Of niet natuurlijk…want ik kan ook placebo hebben. Hoe dan ook, ik ben blij dat ik nu even geen pillen slikken heb. Ik begin dus weer over tien weken, om precies te zijn op 27 juni.