Bijna einde jaar, nog anderhalve week. De drie wiel fiets leverancier heeft eindelijk van zich laten horen en is langs geweest. Maar heeft nog steeds niet kunnen leveren want mijn schuur bleek niet toereikend genoeg voor stalling. De fiets kan de draai niet maken om goed in de schuur te staan. Dat is toch echt een voorwaarde voor levering. Vandaag opnieuw contact gehad met de gemeente. Ik heb gezegd dat als er een bredere, dubbele deur of schuifdeur geplaatst zou kunnen worden, dan zou de fiets er wel in kunnen. De gemeente gaat het uitzoeken en overleggen met mijn verhuurder. Dus daar hoor ik verder van, waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar. Mijn schuur is gemaakt van baksteen en is niet verbonden aan het huis ofzo. Er moet ook een regenpijp en elektra worden verplaatst om een een dubbele deur te kunnen plaatsen. Ze zullen waarschijnlijk eerst een deskundige sturen om te bekijken of het kan en wat er moet gebeuren. Het is wel jammer want het is mooie fiets, uitermate geschikt voor lange wat zwaardere mensen. Maar komt vast goed.
Ondertussen ben ik verschillende keren terug geweest bij de handtherapeut. Ze heeft mijn tijdelijke brace verschillende keren aangepast. Hoe het nu is, is de brace goed. De ringvinger en pink zijn daarmee volledig gestrekt en niet te buigen. Morgen ga ik met de therapeut bespreken hoe we kunnen gaan voor een wat duurzamere permanente oplossing. In ieder geval Iedereen fijne feestdagen en het beste voor 2023!