Dat is al weer even geleden. Er is op zich niet veel veranderd t.o.v. vorige keer. Het enige is dan dat ik weer zekerder ben over mijn bewegen en stilstaan. Dat was vorige keer na mijn ervaringen met zoetstoffen heel erg geworden opeens. Maar ik ben nog niet 100%. Ik vraag mij af of dat ooit weer goed komt. Doordat ik de afgelopen tijd  minder suiker en zoetstoffen ben gaan eten en drinken en juist meer water ben ik zeker 5kg  afgevallen. Dat is mooi.  Ondertussen wacht ik al een paar maanden op een driewiel fiets. Blijkbaar moet dat zo lang duren. Ik ga binnenkort maar eens informeren of ze al toe zijn aan leveren van de fiets. Ik ben dat in elk geval wel. Binnenkort weer telefonisch evalueren met de dokter en eventuele vooruitzichten bespreken. In september ga ik ook weer mijn jaarlijkse bezoekje brengen aan de revalidatie-arts. Daar zal verder niet veel nieuws uit komen denk ik.