Psychisch gaat het inmiddels wel weer wat beter. Ik heb ook mijn jaarlijkse CT scan en tests gehad. De scan zag er onveranderd uit. De test resultaten waren ook nagenoeg hetzelfde vergeleken met vorig jaar. Ik heb ook weer een middeltje erbij: Selegiline. Het moet helpen de spierspanning/dystonie wat te verminderen. Ik moet zeggen dat het werkt. Met name in de benen waardoor ik iets beter kan lopen.  Ik had wel op de dag van de scan en tests lichte temperatuursverhoging (rond de 38 graden). Terwijl ik mij totaal niet ziek voelde. Licht angstige blikken kreeg ik wel. Het verbaasde mij niks dat ik verhoging had. Ik heb het wel vaker vanuit het niks verhoging zonder dat ik me ziek voel. Ik heb het nooit koud. Soms lig ik in bed en dan worden mijn voeten zo warm alsof ze in de fik staan. Ik kan dan niet slapen. Sokken uit en voeten buiten het dekbed, dat help meestal wel iets. Het nooit koud hebben heeft ook voordelen, Ik heb mijn verwarming zelden aan en ik hoef ’s winters niet zo’n dikke jas aan naar buiten, dikke jassen vind ik onhandig. Ik heb werkelijk nooit griep, ik ben nooit verkouden. Laatste snotneus was 6 jaar geleden en duurde 2 dagen.