Ik heb best lang niks geschreven hier. Reden hiervoor is dat ik niet goed in mijn vel zit. Ik heb geen idee waardoor dat komt. Ik heb nergens zin in, ik rommel maar wat aan, ik slaap bijzonder slecht. Ik ben inmiddels gestopt met de bloedverdunners en overgestapt naar een wat meer onschuldig middel namelijk Candesartan. Het helpt goed tegen de hoofdpijn. Ik denk niet dat mijn dip komt door de medicijn overstap omdat er al daarvoor een enorme drukte speelde in mijn hoofd. Het is meer een opeenstapeling wat nu tot ontploffing komt. Ik hoop zeer dat het een tijdelijke dip is maar mijn gevoel zegt dat het nog lang blijft aanhouden. Vooral de laatste weken werd het steeds erger. Compleet lusteloos en niet meer weten wat ik moet doen. Ik hoop niet dat ik mezelf verlies want dat zou heel erg zijn.