Hier weer een update. Ik merk dat het effect van de bloedverdunners heel wisselend werkt. Het effect van meer energie hebben en nauwelijks hoofdpijn is blijvend. Maar minder spierspanning en spierpijn is toch erg wisselend. Dat is toch wel minder en niet waar ik op gehoopt had. Ik zit nu in de laatste week met de maximale dosering, volgende week ga ik een stapje lager. Ik had vorige week een zeer goeie week. Het ging helemaal zoals ik het vorig jaar ervaarde. Ik kreeg vorige week ook m’n eerste coronaprik. Het was pas daarna dat het zo goed ging. Misschien is het niet de bloedverdunner alleen maar een combinatie met andere middelen wat voor het goeie effect zorgt. Wist ik het maar, ik ben natuurlijk geen dokter. Maar ik slikte vorig jaar tijdens de bloedverdunners ook baclofen, wat een spierontspanner is. Hmm, even over nadenken. De dokter belt mij, als het goed is, komende woensdag op. Maar dat de hoofdpijn nagenoeg wegblijft is wel heel mooi. Soms steekt er toch hoofdpijn op. Als ik dan iets eet en rustig iets ga doen, verdwijnt het. Dat was voorheen ondenkbaar. Toen moesten er zware aspirines geslikt worden om de pijn te bedwingen. De hoofdpijn voelt nu heel anders. Als ik nu besluit om een aspirine te nemen tegen de hoofdpijn is het binnen 5 minuten geheid weg. Voorheen mocht ik echt van geluk spreken als de pijn überhaupt al weg ging.