Ik heb vandaag uitslag gekregen van mijn tweede bloedonderzoek voor het antifosfolipidensyndroom. Ik verwachtte het eigenlijk al maar het was negatief. Alle bloedwaardes zijn goed. Als de test negatief zou zijn wil ik daarna toch starten met Rivaroxaban (antistolling). Gezien mijn goeie ervaringen vorig jaar met dit middel waarbij sommige symptomen van Fahr als sneeuw voor de zon leken te verdwijnen. Ik heb dus inmiddels het middel gekregen en ik ben zeer benieuwd of het weer iets gaat doen voor mij. Zo ja, dan hoop ik in ieder geval vanuit het ziekenhuis een antwoord te krijgen waarom. Effect van het middel zou ik binnen een week moeten kunnen merken. Het eerste wat ik vorig jaar merkte is dat hevige pijnen in spieren en hoofd verdwenen. We gaan het zien. Spannend! Ik denk dat ik wel probeer wat vaker te schrijven hier de komende tijd.