Ik heb in december uitslag gekregen van het DNA onderzoek. Het blijkt dat ik geen genetische aanleg heb voor Fahr oftewel er zijn geen gen mutaties gevonden bij mij. Dat klinkt misschien gek bij een genetische ziekte maar dat komt wel vaker voor.  Het DNA onderzoek gaat verder; misschien vinden ze wel een andere afwijking wat verband kan houden met de oorzaak van de ziekte dus dat wordt vervolgd. Het is iets wat ik al dacht. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat het iets onderliggend moet zijn. Misschien een 2e aandoening naast Fahr of iets dergelijks wat samenhangt. Ik weet het niet natuurlijk maar het kan wel. Ondertussen door corona zit ik veel thuis, krijg weinig beweging en ik verveel me dood. Het is niet dat ik bang ben om corona te krijgen maar door de maatregelen heb je toch niet echt reden om eruit te gaan. Ach zolang ik geen verschijnselen heb is het goed. Ik ga  echt niet bij de pakken neer zitten. Ik blijf optimistisch en positief.