Kaatje in betere tijden 5 april 2002 - 13 mei 2020Ik ben er weer met een update. Ik heb een ontzettende pechmaand achter de rug. Ik ben vorige maand op een vrij nare manier keihard gevallen op de rand van een lage tafel op mijn zij. Rib gebroken en zij- en buikspieren compleet lam geslagen. Door de lam geslagen spieren was de pijn aanvankelijk niet zo erg. De pijn begon pas 5 dagen later, heel hevig. Nog geen twee weken later stak er een enorme benauwdheid op en pijn in de andere zij. In het ziekenhuis bleek dat ik een longontsteking en longembolie had. Ik ben gelukkig negatief getest op corona. Maar het betekende wel drie nachten ziekenhuis waarvan de eerste in isolatie. De antibiotica sloeg gelukkig snel aan en pijnstilling werkte goed. Eenmaal thuis bleek mijn poes van 18 ernstig ziek en helaas niet meer te redden.  Ik heb haar vorige week laten inslapen. Zeer moeilijk mee gehad, nooit geweten dat ik zo gehecht was aan haar.

Ik heb ondanks de pech en de pijn niet stil gezeten. Ik ben begonnen aan het bouwen van een website voor de patiënten vereniging. Ik ben er al aardig mee op weg. Het streven is 1 juli klaar te zijn. Ik ben geen webdesigner dus ik hou het vrij simpel, net als mijn eigen site.
Ik heb ook nog mijn neuroloog laten weten dat de medicijnen die ik neem tegen de dystonie in mijn lichaam nauwelijks effect hebben op de dystonie die ik heb in mijn linkerarm en hand. En dat ik voor die arm en hand wederom een Botox injectie overweeg. Daarvoor krijg ik binnenkort bericht van de revalidatie-arts.  Afwachten.