Ze loopt niet best meer, ze springt ook niet meer maar ze is dan ook al 18 jaar maar nog oh zo liefHallo en hier weer een update van mij. We leven nu in tijden van Corona maar mijn leven is eigenlijk niet veel veranderd. Mijn werk gaat gewoon op afstand door. Ik denk dat het meest drastische wat er is veranderd in mijn agenda is dat de fysiotherapie afspraken niet door gaan. Het thuis zitten is totaal geen probleem voor mij. Voor de Corona tijd zat ik al veel thuis. Mijn kat (zie foto) is de enige die mij gezelschap houdt.  Echte vrienden heb ik niet en mijn familie is heel klein. Zo nu en dan komt mijn moeder of mijn broer langs. Maar  die kwamen toch al niet veel. Ik vind het helemaal niet erg. Des te rustiger. Mijn wereldje is sowieso heel klein. Ik heb onlangs een nieuwe fiets gekocht en probeer weer meer op de fiets te zitten. Nu het vaak lekker stil is op straat geniet ik daar meer van. Ik maak mij verder geen zorgen dat ik Corona krijg. Sociale contacten zijn al tot een minimum beperkt zeker nu ik m’n collega’s niet meer zie. Bovendien, de laatste keer dat ik koorts had of verkouden of anderszins grieperig was kan ik echt niet meer herinneren. Dat moet echt jaren geleden zijn geweest.
Fysiek gaat het wel oké met mij, beetje van hetzelfde als bij de vorige update

Oh ja, Fahr Patiëntenvereniging Nederland is inmiddels officieel een feit. We moeten nu een zakelijke bankrekening openen maar voordat die bestaat zijn we alweer een behoorlijke poos verder. Ook hebben we het aangedurfd om een nieuwe datum voor de volgende patiëntendag te prikken: vrijdag 11 september locatie: UMC Utrecht. Meer info komt uiteraard nog!