Afgelopen periode viel mij best zwaar Vooral de spieren in nek en schouder zaten muurvast wat mij enorme zware hoofdpijn bezorgde. De manueel therapeut heeft alles vakkundig los gewrikt. De hoofdpijn is sindsdien sterk verminderd. Daarnaast heb ik rare pijn in de heup en liesstreek. Ik voel pijn vooral bij het bukken en soms bij het lopen en lang staan. Eerst zat de pijn meer aan de linkerkant, nu zit het meer rechts. Maar de algehele fysieke toestand voelt goed, tenminste voor mijn doen. De medicatie die ik slik tegen de dystonie werkt steeds beter. De spanning trekt langzaam maar zeker weg. Wel draag ik nog steeds links een pols/handbrace. Ik merk dat door de brace de hand meer ontspannen is. Lopen gaat bij vlagen helemaal goed, meestal redelijk maar er zijn ook momenten waarop het echt om aan te zien is. Fietsen gaat gelukkig wel weer beter. Dat was ook een tijd lang drie keer niks.