Gabapentine, zo heet het middel dat ik laatste keer van de neuroloog kreeg. Het is eigenlijk een anti-epileptica en tegen zenuwpijn maar het schijnt ook tegen rusteloosheid werken. Tegen rusteloosheid werkt het prima. Naast de standaard bijwerkingen als sufheid, hoofdpijn e.d. merkte ik de eerste dagen nog vrij weinig. Gaandeweg de week voelde ik enorme spierspanning in mijn linker arm opbouwen. Uiteindelijk was de spierspanning zo hoog dat ik de arm en hand nauwelijks meer kon gebruiken. Toen ben ik maar even gestopt met het medicijn. Gelijk de volgende dag was de spierspanning al drastisch minder geworden. Paar dagen later ben ik weer begonnen. Ik voelde daarna wederom de spierspanning oplopen maar wel een stuk minder dan daarvoor. Ik word gek van de constante sufheid. Ik ga a.s. donderdag weer naar de neuroloog. Ondanks dat er niet veel medicijnen over zijn om uit te proberen, ga ik toch om een ander middel vragen want ik word er erg naar van. Los van de rusteloosheid en het medicijn gaat het redelijk.