Het is nu ongeveer een maand sinds mijn bezoek aan de neuroloog. Mijn nieuwe medicijnen hebben zeer wisselend effect. Op rare tijden werken ze goed maar soms werken ze voor geen meter. Ook heb ik heel veel last van gewichtstoename doordat ik vocht vasthoud door de medicijnen. Verder ondervind ik gelukkig geen nare bijwerkingen zoals bijvoorbeeld slapeloosheid. ¬†Tegelijkertijd moet ik eigenlijk ook meer gaan bewegen vanwege de gewichtstoename. Meer fietsen eigenlijk. Maar nu het weer kouder wordt en het fysiek wat minder gaat is het moeilijk om de fiets te pakken. Daarom heb ik maar een hometrainer besteld. Kan ik lekker binnen fietsen, lekker met muziekje of tv aan. Als ik straks voldoende beweeg gaat m’n stofwisseling ook sneller werken, ik hoop zo weer snel gewicht te verliezen. Ik heb de laatste twee jaar juist hard gewerkt om 25 kg af te vallen. Zou zonde zijn als dat er mede dankzij de medicijnen weer bij komt. Met alle gevolgen. Want hoger gewicht betekent ook hogere bloeddruk. Dat kan ik er echt niet bij hebben.