Het is weer even geleden dat ik hier geschreven heb. Ik wilde even wachten met schrijven nadat ik weer bij de neuroloog ben geweest. Ik ben afgelopen dinsdag geweest. Ik heb nog steeds last van extreme rusteloosheid. Ik heb nieuwe medicijnen gekregen. Ik heb nu hopelijk een goed alternatief voor het middel waar ik mee begon. Ik ben benieuwd of en welke bijwerkingen er gaan optreden. En als het toch niet goed is hoort de neuroloog van mij. Verder neemt spanning/spasme toe in mijn linker pols, daarvoor heb ik een pols-hand orthese gekregen. Om mijn pols te fixeren, omdat de pols telkens naar binnen klapt en mijn vingers gespannen tegen de palm van mijn hand drukken. Door de orthese krijgen mijn pols en hand rust en zijn meer ontspannen. Zeker bij typen op de computer is dit handig. Ook merk ik momenteel dat het fysiek veel minder gaat, bijv. bij het fietsen. De kracht is minder en ik ben heel voorzichtiger geworden in het verkeer. Ik kan gelukkig nog redelijk meekomen maar soms rijden ze hier als gekken en raak ik een beetje het overzicht kwijt. Ik hoop dat de onzekerheid nog gaat afnemen.