De medicijnen die ik van de neuroloog had gekregen tegen rusteloosheid zijn uitgelopen op een grote teleurstelling. Ik kreeg enorm last van slapeloosheid, een bijwerking van het middel. Daarnaast ook vervelende hoofdpijnen. Ik kon voorheen niet slapen vanwege de rusteloosheid, daarna kon ik niet slapen van het middel tegen rusteloosheid. De rusteloosheid was wel weg tijdens het gebruik van het middel, iets wat overdag wel fijn was. Dus je begrijpt, ik ben met het middel gestopt. Nu komt de rusteloosheid weer langzaam terug. In met name de armen lijkt het heviger te worden, zo erg. En momenteel de stijfheid van spieren is meer dan ooit. Er zijn dagen dat ik echt niks meer kan, in bed blijven is ook geen optie want dan wordt alleen maar erger. Dan ik opstaan helemaal vergeten. Over het stoppen van de medicatie en de vraag voor een alternatief heb ik het ziekenhuis per mail op de hoogte gesteld. Dat is handig dacht ik, dan hoef ik er niet naartoe. Ik heb twee weken geleden een mail gestuurd en deze week nog een keer. Ik heb niks teruggehoord, alleen bevestiging van ontvangst. Dat is eigenlijk ook best een teleurstelling. Dan bieden ze zoiets aan via de website van het ziekenhuis, krijg je geen antwoord. Nou moe. Ik heb a.s. maandag een afspraak bij de huisarts. Met haar zal ik dit alles bespreken. Word dus vervolgd!