Ik ben vorige week bij de neuroloog geweest. Ik heb een aantal maanden last van extreme rusteloosheid, vooral in de benen. Na de gebruikelijke controle, heb ik het middel Pramipexol voorgeschreven gekregen. Een erg tegenstrijdig middel, vind ik. Als je het tegen rusteloosheid gebruikt doe je dat vooral om beter te slapen. Maar ik las in de lange lijst van mogelijke bijwerkingen dat het middel kan zorgen voor slapeloosheid. Nou moe. Maar ook dat je erg slaperig van kan worden en acute slaapaanvallen kan krijgen. Het duurt sowieso drie maanden dat het middel op volle sterkte is, dus ik kan dan pas zeggen of het goed werkt. Maar ik kan nu al zeggen dat de rusteloosheid al afneemt dus dat is een goed voorteken. Ben zeer benieuwd hoe de bijwerkingen voor mij gaan uitpakken. Verder gaat het wel redelijk, af en toe is mijn lichaam niet vooruit te branden en af en toe gaat het matig tot goed.