De ziekte is stabiel. Dat is mooi voor mij maar ik denk niet mooi voor mijn weblog. Ik merk al langere tijd dat wat ik hier opschrijf veel van hetzelfde is. Dan weer veel hoofdpijn, dan weer vaak stijve spieren, daarna extreme vermoeidheid. De klachten wisselen af maar gaan nooit dusdanig achteruit dat het veel waarde heeft om te melden. Tuurlijk heb ik dagen dat ik mij zo ontzettend brak voel dat ik werkelijk geen voet uit mijn bed krijg maar tegelijkertijd weet ik eigenlijk wel dat het weer herstelt. Want er zijn ook dagen dat ik mij juist heel goed voel.
Het is niet dat ik wil dat het in één keer achteruit gaat, al is het alleen maar om eindelijk hier eens iets op te schrijven wat interessant is, dat dus absoluut niet. Daarom heb ik besloten om mijn weblog voor langere tijd stil te leggen. Ik denk dat ik meerdere maanden ruimte laat tussen berichten. Deze website blijft wel bestaan. Want ik zie dat bezoekersaantallen flink stijgen. Misschien dat ik volgende maand al wel iets schrijf omdat ik dan waarschijnlijk een gesprek heb gehad met de huisarts over betrekkelijk kleine ‘nieuwe’ klachten. Ik zeg waarschijnlijk omdat ik nog geen afspraak heb gemaakt.