Afgelopen maand had ik weer veel hoofdpijn. Dat kwam voornamelijk door een  extreem stijve nek en rug. Ik heb het afgelopen week even goed los laten masseren en kraken. Om de paar maanden moet ik dit herhalen. Ik moet zeggen, het helpt enorm. De hoofdpijn is nu weer flink verminderd. Ik heb ook een hele dag last gehad van erge tintelingen in de linkerhelft van het lichaam. Ik ga er voor nu maar van uit dat ik dat te danken heb aan de stijfheid in nek en rug. Tintelingen en gevoelloosheid komt helaas vaker voor. Ik denk vooralsnog niet dat het iets ernstigs is. Ik heb immers vaak een slechte zithouding. Verder gaat het goed. Met sporten maak ik zelfs grote conditionele verbetering. Gewicht is jammer genoeg stabiel gebleven dus daar ligt nog wel winst te behalen.  Misschien dat ik vlak voor voor het nieuwe jaar nog iets schrijf hier maar anders alvast fijne feestdagen en jaarwisseling gewenst. Het beste voor 2016!