Het gaat iets beter met mij dan de vorige keer dat ik hier iets schreef. Ik voel me sterker worden met fitness en fietsen. Alleen de hoofdpijn neemt weer toe. Slikken gaat ook steeds vaker niet zonder problemen. Ik ben al 2 keer bijna gestikt op iets te eten. En ik werd pas geleden weer behoorlijk met de neus op de feiten gedrukt toen ik 2 dagen achter elkaar naar een pretpark ging. In een pretpark moet je al gauw best ver lopen. Ik dacht dat lukt me wel als ik maar bijtijds ga rusten. Dat viel dus vies tegen. Dat rusten draaide uiteindelijk mij verder de nek om. Als ik namelijk een tijdje heb gelopen en ga dan zitten, dan worden mijn spieren ontzettend stijf en verzuren dusdanig dat het nog maar de vraag is of ik überhaupt nog op kan staan en verder kan lopen. Eigenlijk zou ik gewoon moeten blijven lopen om zo verzuring te voorkomen. Maar je kunt niet constant blijven lopen, zeker niet in een pretpark, daar wil je tussendoor ook nog in attracties. Dan is het dus telkens spannend of ik na afloop wel uit de attracties kan komen. Ik overweeg sterk om volgende keer maar een rolstoel oid mee te nemen. Veel beter. Plus dat ik dan bij attracties voorrang kan krijgen.