De ziekte gaat nu weer redelijk stabiel. Vaste klachten houden aan maar worden niet merkbaar slechter. Ik heb af en toe last van pijnprikkels her en der op het lichaam die telkens heen en weer gaan dus bijv. ik voel een pijnprikkel ergens op m’n been, dat stopt dan en gelijk daarna voel ik diezelfde pijnprikkel op mijn arm. Soms gaat dat heen en weer. Dat is vrij irritant. Een vorm van zenuwpijn misschien? Niet lang geleden heb ik zelfs een nacht wakker gelegen door een onverklaarbare pijn in mijn linker-onderarm. Het begon plotseling vlak voor het slapen gaan en hield vervolgens uren aan en verdween ook weer plotseling en voelde een beetje aan als ijzige kou. Vreemd, heel vreemd. Of het samenhangt met de ziekte Fahr, ik weet het niet. Ik zou het eigenlijk eens moeten onderzoeken. Ik heb al langer last van onverklaarbare tintelingen maar nu met deze pijnen erbij is nieuw.