Het is alweer even geleden dat ik geschreven heb hier. Ik ben druk geweest met het herstel van een knieblessure opgelopen na een val van de fiets. Gevolg: geïrriteerde pezen en meniscus. In de meniscus zat ook een scheur. De pijn is nu nog niet helemaal weg, maar wordt al wel minder. Maar het gaat heel langzaam. En aangezien ik vaak stijve spieren heb, ook in de benen, gaat het herstel extra lang duren. Want stijfheid komt mijn knie echt niet ten goede. Het moet juist los en soepel blijven. Maar goed,  met de hoofdpijn gaat het gelukkig wel goed. Dat is echt een verschil met een paar maanden geleden. Wat een beetje laten masseren van de nekspieren al niet kan doen. Door de onzekerheid in mijn knie is het ook slecht gesteld met de balans en evenwicht. Daarom doe ik het nog even extreem rustig aan. Niet te veel hooi op mijn vork.