Fahr beheerst behoorlijk mijn dag. Vanaf het moment dat ik ’s ochtends opsta tot ’s avonds voor het slapen gaan. Ik merk het vooral aan de extreem stijve spieren de hele dag door. Dat bemoeilijkt het bewegen constant. Ik heb in toenemende mate hevige hoofdpijn. Ik dacht dat dat zou komen door een stijgende bloeddruk maar dat blijkt nu toch niet het geval. Ik ben pas geleden weer bij dokter geweest voor een meting. En mijn bloeddruk bleek zelfs weer een beetje gedaald te zijn t.o.v. de vorige keer. De dokter opperde om met een manueel therapeut te gaan praten over de hoofdpijn. Dat heb ik inmiddels gedaan en ze heeft mij tips gegeven om spieren los te houden met name de nekspieren. Daarna heeft ze die spieren los gemasseerd. Ik merkte zeker verschil in beweeglijkheid. Maarja de vreugde was van relatief korte duur. Volgende dag zat alles weer muurvast. Maar goed de tips neem ik van harte en ik moet vooral goed op mijn houding letten. Maar dat laatste weet ik wel, dat hoor ik al mijn hele leven. Tot nu toe gaat dat alles goed. Ik heb nog maar één keer afgelopen week noemenswaardige hoofdpijn gehad.