Het is al weer even geleden dat ik hier geschreven heb. Het gaat verrassend goed.  De 2x per week fysio-fitness waar ik in februari mee begon lijkt nu eindelijk z’n vruchten af te werpen. Ik voel me met de week sterker worden en het lopen gaat zelfs beter. M’n conditie is beter, balans en coördinatie is beter. Ik ben in de tussentijd al 25 kilo afgevallen, dat helpt natuurlijk ook. Het enige wat niet verbeterd is mijn spraak. Ook slikproblemen lijken toe te nemen. Ik denk nu als dat fitness zo goed is voor verbetering van mijn fysieke conditie, kan misschien logopedie op de lange termijn toch voor verbetering zorgen in mijn spraak. Ze zeiden 2 jaar geleden in het ziekenhuis dat ze het volgen van logopedie in mijn geval zinloos vonden. Maar eigenlijk denk ik zelf nu anders. Dus ik ga toch hier maar over denken en overwegen aan te melden voor logopedie.