Zo, Ik zit aardig nu op m’n nieuwe plek. Nieuw huis, zonder trappen. Helemaal goed voor iemand zoals ik. Ik merkte wel dat ik de laatste weken veel minder energie en kracht in mijn lichaam had. Met name als ik naar de fysio-fitness ging en bezig was. Ook de coördinatie in mijn benen was veel minder. Kijk, nu heb ik dit wel vaker maar meestal slechts een dag, of hooguit 2 dagen maar dit is 3 weken. Afgelopen dinsdag ging het bij fysio-fitness nog aanzienlijk slechter. Maar ik ging donderdag avond weer fitnessen en toen ging het plotseling weer goed. Zoals ik die avond heb getraind heb ik al weken niet meer getraind. De kracht spatte er van af. De coördinatie was ineens ook stukken beter. Waar dit zo ineens vandaan komt, ik weet het niet. Laat ik hopen dat het voorlopig zo blijft. Vrijwel iedereen die ik erover spreek wijst naar de enorm stressvolle periode van mijn verhuizing als oorzaak. Maar om eerlijk te zijn, zo stressvol was het niet, ik kan heel goed tegen stress. Bovendien is het raar dat het in één keer weer goed is. Een stressperiode kan toch niet in één keer over zijn? Hoe dan ook, ik word een beetje moe van dat iedereen het maar op iets psychisch afschuift en compleet vergeet dat ik ook iets fysieks onder de leden heb wat evengoed dit zou kunnen veroorzaken.