Fahr

wel heel moe, niet slapen

Tja de slaapproblemen zetten voort. Ik heb weer voor 2 weken temazepam gekregen. Ik hoop dat ik nu eindelijk een keer lekker kan slapen.  Verder moet ik leren mijn krachten te doseren. Want ik smijt werkelijk met kracht en energie wat mijn lopen en bewegen niet bepaald ten goede komt. Daarvoor heb ik deze week een afspraak bij de fysiotherapeut. Eens kijken wat me dat gaat brengen.

 1. Avatar

  Randy

  februari 27, 2014 at 6:15 pm

  Hoi John,

  excuses dat ik je niet meteen herkende als eigenaar van deze zeer informatieve site!
  Zojuist hadden we onze eerste kennismaking en ik hoop dat ik je een beetje kan ondersteunen en coachen in dit heftige proces!
  Ik vond het leuk je te ontmoeten!
  Tot volgende week dan gaan we van start!

  Groet,

  Randy

  1. Avatar

   John

   februari 27, 2014 at 7:25 pm

   Niet erg hoor. Ik ben ook een beetje vermomd met m’n bril en baard.
   Ik ben benieuwd hoe de ondersteuning gaat bevallen en ik hoop dat je wat voor me kan betekenen.

   Tot volgende week,

   Groeten, John

reacties zijn gesloten