Ik heb al een tijdje niks geschreven. Dat komt ook omdat het al een tijdje ‘goed’ gaat, bij mij is goed altijd redelijk. De klachten blijven meestal op de achtergrond. Zo nu en dan wel erge hoofdpijn waar een pilletje niet echt tegen helpt. Maarja hoofdpijn is nu eenmaal vaste prik. De spontane gevoelloosheid in m’n linkerhand treedt nu gemiddeld 1 keer per week op na het ontwaken ’s ochtends. Ik had voor 2 weken Diazepam gekregen van de huisarts in de hoop dat de spieren met name in de hand beter ontspannen ’s nachts. Ik heb tijdens die twee weken geen last meer gehad van die hand. Één dag nadat ik gestopt was met de pillen was het er weer, sterker nog, ik merk nu ook dat m’n rechterhand dezelfde verschijnselen heeft af en toe. Dat verontrust me wel want tot nu toe noemenswaardige fysieke klachten traden alleen op in de linkerhelft van het lichaam. Maar na vorige maand, met de klachten in het rechterbeen, en nu dan in de rechterhand is dat zeker iets om goed in de gaten te houden. Over 4 weken ongeveer heb ik een controle afspraak in het ziekenhuis en zal het dan ook zeker vermelden. Ik zal dan ook vragen of het nodig is een afspraak met de neuroloog te plannen om de huidige status van de ziekte te onderzoeken.