Sinds 2 maanden loop ik bij een di√ętiste. Ik ben vandaag voor de 3e keer gewogen en ik ben precies 6 Kg ¬†afgevallen Ik kom van 129.7 ¬†naar 126.3 vorige maand naar vandaag dus 123.7. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het me niet zou lukken maar iedere keer controle van een di√ętiste is echt een goeie stok achter de deur. Ik loop bij een di√ętiste vanwege te hoge bloeddruk welke nu onder controle wordt gehouden door medicatie. Maar als de gewichtsdaling doorzet heb ik misschien straks die pillen niet meer nodig. Laten we het hopen. Zal in verband met de Fahr beter zijn. Fahr hebben is al erg genoeg, hartkwalen of vaatziektes als gevolg van die hoge bloeddruk kan ik echt niet gebruiken. Iedere dag een uurtje fietsen en letten op voeding ¬†uiteraard, dat is wat ik nu doe om lichter te worden. Ik ben ook bewuster boodschappen gaan doen. Voorheen was de supermarkt nog wel eens √©√©n grote graaibak. Nu gaat het wat meer gecontroleerd. Ik geef nu gemiddeld tussen 10 en 15 euro uit voor twee dagen voor mij alleen. Hiervoor lag dat bedrag zo’n 10 euro hoger. Ik vind het nogal wat. Volgende controle bij de di√ętiste is half januari en ik hoop dan 120 te wegen of misschien wel net iets eronder. Niet te veel oliebollen eten eind december. ūüėČ