Ik kom maar moeilijk uit bed. Mijn spieren zijn ernstig verkrampt. Meer dan normaal. Soms word ik wakker en is mijn linkerhand dusdanig verkrampt dat er totaal geen gevoel meer in zit. Hij is dan ook gebald in een vuist en blijkbaar knijp ik zo hard dat ie totaal verkrampt en geen bloed meer in mijn hand komt. Zodra ik wakker word en ik ontspan mijn hand, dan komt het gevoel weer langzaam terug. Dan voel ik het bloed gewoon weer stromen. Dit is mij al meerdere keren overkomen. Ook zijn mijn rug en benen zijn meer verkrampt dan voorheen waardoor je echt het gevoel hebt dat je wel de hele dag kunt slapen. Pffff, wat moet ik hier nou weer mee? Ik kom in ieder geval deze nacht moeilijk m’n bed in omdat m’n tegenover buren een feestje hebben en vreselijk hard de muziek aan hebben. Voorbijgangers op straat blijven staan en bouwen hun eigen feestje. Argh! Het is net 1.00uur geweest, kappen nu. Ik vrees het ergste.