Het weer was echt bar en boos deze week. Daardoor ben ik wat minder buiten geweest en dus ook wat minder beweging gekregen. Ik loop namelijk bij een diëtiste en zoals iedere diëtiste denk ik adviseerde ze mij om meer te gaan bewegen. Dus ik heb met haar afgesproken dat ik elke dag in ieder geval een uurtje ga fietsen. Wat mijn voeding betreft was het wel goed. Een paar lichte aanpassingen in mijn voedingspatroon.  Het werpt ze vruchten wel af. Ik ben er nu een paar keer geweest en ik ben 2 keer gewogen, zat een maand tussen ongeveer. Er is 3.5 kilo vanaf. Als ik dit volhoud kan er volgend jaar zeker 40 kilo af zijn. Dat zou fijn zijn want het is nodig. De klachten wat betreft Fahr hielden zich deze week redelijk koest.  Wel hoofdpijn af en toe maar dat was dan ook wel het ergste misschien.